Alarmă cu bombă la Irish Pub Ploieşti
 
Duminică seară, la barul Irish Pub-Shamrock din centrul mun. Ploieşti (aflat pe terasa Winmarkt Mall) a fost anunţată  o alarmă cu bombă.
 Din fericire, a fost doar alarmă falsă.
Confirmarea a venit de la poliţiştii ploieşteni.
Comunicat IJP Prahova:
În această seară (N.r. duminică seară), în jurul orei 20:15, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că urmează să explodeze o bombă la un local din municipiu.
În baza sesizării s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, evacuând persoanele aflate în incinta localului şi asigurând zona.
Conform procedurilor specifice în astfel de situaţii, au fost efectuate verificări, fără ca aspectele sesizate să se confirme.
 La scurt timp după incident, apelantul a fost depistat, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani, domiciliat în municipiul Ploieşti.
Bărbatul a fost transportat la un spital de psihiatrie şi amendat.
Amendă a primit şi patronul barului.
Potrivit aceeaşi surse (IJP Prahova) bărbatul în cauză a fost transportat la o unitate medicală de psihiatrie în vederea acordării unor îngrijiri medicale de specialitate.
Faţă de acesta a fost luată măsura sancţionării contravenţionale în valoare de 3.000 de lei, conform prevederilor OUG 34/2008, privind organizarea şi funcţionarea sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă.
Totodată, şi reprezentantul legal al localului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 55/2020 întrucât nu a respectat prevederile legale referitoare la funcţionarea cu până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului.
 
Individul a sunat din răzbunare pentru că a fost dat afară dim bar.
Conform observatorulph.ro   ” bărbatul a asistat la un spectacol stand-up comedy.
La un moment dat, acesta a devenit recalcitrant şi a fost dat afară din local.
Ca să se răzbune, tânărul a sunat la 112 şi a anunţat că este o bombă în pub-ul respectiv.”
 
Tânărul ar avea fantezii cu poliţistele
Potrivit ziarulincomod.ro,” tânărul este autorul unor postări bizare pe Tik Tok.
Într-un clip filmat chiar de el, bărbatul spune că-i plac femeile în uniformă, că are fantezii cu poliţiste şi jandarmeriţe şi că doreşte să fie reţinut pentru a începe o poveste de dragoste.
De asemenea, s-a filmat ascultând muzică, pe jumătate dezbrăcat, jucându-se cu un guler din blană.”
 
Vezi video AICI
 
Foto: www.telegrama.ro