Poliţiştii prahoveni au efectuat perchezitii la persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt şi tănuire în formă continuată
 
La data de 19 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Prahova au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară în oraşul Boldeşti Scăieni şi în comuna Colceag, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt şi tănuire în formă continuată. 7 persoane au fost conduse la sediul poliţiei în vederea audierii.
 
În fapt, persoanele bănuite de comiterea faptelor ar fi sustras în mod repetat, dintr-un depozit din municipiul Ploieşti mai multe bunuri, aceştia având calitatea de angajaţi ai unităţii respective. 
 
În urma percheziţiilor au fost depistate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri ce provin din săvârşirea infracţiunilor, respectiv materiale de construcţii, un boiler metalic, cât şi o canapea.
 
Prejudiciul cauzat în urma activităţii infracţionale este de aproximativ 25.000 de lei.
 
În urma probatoriului administrat, tot ieri, faţă de trei bărbaţi cu vârste de 51, 55 respectiv 57 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentaţi unităţii de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
 
Sursa:IJP Prahova 
 
Foto ilustrativ/focuspress.ro