Doi bărbaţi cu vârstele de 25, respectiv 45 de ani au fost reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt
 
La data de 7 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr.1 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către dispeceratul Poliţiei Locale Ploieşti, cu  privire la faptul că au depistat doi bărbaţi în timp ce sustrăgeau două fişete metalice dintr-o clădire dezafectat din municipiul Ploieşti. 
 
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde i-au identificat pe cei doi bărbaţi domiciliaţi în municipiul Ploieşti, respectiv în oraşul Plopeni. 
 
În urma verificarilor efectuate, s-a constatat, de asemena, faptul că aceleaşi persoane ar fi sustras în luna noiembrie a anului trecut, un calorifer din fontă din scara unui bloc din municipiu. 
 
În baza probatoriului administrat, faţă de cei doi bărbaţi cu vârstele de 25, respectiv 45 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentaţi unităţii de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 
 
În cauză,  cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Secţiei nr.1 de Poliţie Ploieşti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
 
Sursa:IJP Prahova/realitateadebistrita.ro