Un prahovean a decedat după o ceartă cu un vecin. Acesta a suferit un infarct
Potrivit IJP Prahova, joi seară,  în jurul orei 20.30,  poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Cocorăştii Colţ au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că pe o stradă din comuna Băltiţa se află un bărbat căzut, în stare de inconştienţă. 
 
Din verificările efectuate a reieşit faptul că între bărbatul în cauză şi un vecin de-al său ar fi avut loc un conflict. Ulterior, cei doi bărbaţi au plecat către locuinţele lor, moment în care, bărbatul în vârstă de 40 de ani, ajuns în dreptul imobilului său, ar fi căzut la pământ. 
 
La faţa locului a sosit un echipaj al ambulanţei care a efectuat manevre de resuscitare bărbatului, însă fără rezultat, la scurt timp fiind constatat decesul acestuia. 
 
În urma examinării preliminare a suprafeţei exterioare a corpului acestuia de către un medic legist, nu au fost identificate urme vizibile de violenţă. 
 
Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului. 
 
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.
 
 
 
Foto ilustrativ/adevărul.ro