Poliţiştii din  Buşteni au identificat autoturismele precum şi persoanele implicate în conflictul ce a avut loc în  Poiana Ţapului
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Buşteni au identificat autoturismele precum şi persoanele implicate în conflictul ce a avut loc în staţiunea Poiana Ţapului, la data de 2 ianuarie a.c..
 
Din declaraţiile persoanelor implicate a reieşit faptul că nu doresc să depună plângeri penale în cauză, motivând că şi-au adresat injurii reciproc şi s-au îmbrâncit, pe fondul unor neînţelegeri privind accesul pe DN1, de pe o stradă secundară.
 
Faţă de cei doi conducători auto, cu vârstele de 19 ani şi 29 de ani, din judeţele Călăraşi, respectiv Tulcea, s-a luat măsura sancţionării contravenţionale conform Legii 61/1991, cu amendă în valoare de 700 de lei.
 
Totodată acestora li s-a pus în vedere să respecte prevederile legale precum şi normele de convieţuire socială.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Reamintim:
Conform (https://www.ziarulincomod.ro/video-bataie-in-trafic-pe-valea-prahovei-ce-spune-politia), mai multe persoane au fost implicate într-un conflict pe DN 1, în zona staţiunii Buşteni (Poiana Ţapului), duminică, în jurul orei 12.30. 
Imaginile în care apar mai mulţi tineri care îşi împart lovituri au fost postate pe grupul Info Trafic Prahova.
Nu au fost depuse plângeri, însă poliţiştii s-au autosesizat în urma apariţiei imaginilor.
 
Foto ilustrativ