Un bărbat din Prahova a fost reţinut după ce a furat o bicicletă
 
Comunicat IPJ Prahova:
 
Bărbat reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat
 
Ieri, 3 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Valea Călugărească au identificat şi depistat un bărbat în vârstă de 54 de ani care ar fi sustras o bicicletă electrică de pe raza comunei, cu două nopţi în urmă.
 
În fapt, la data de 2 ianuarie a.c., în jurul orei 08:00, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Valea Călugărească au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că, în noaptea de 1 spre 2 ianuarie a.c., persoane necunoscute au pătruns într-o anexă a locuinţei şi i-ar fi sustras o bicicletă electrică în valoare de aproximativ 4.000 de lei.
 
În urma verificărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 54 de ani, cu domiciliul în comună, bicicleta în cauză fiind identificată şi predată persoanei vătămate.
 
În baza probatoriului adminsitrat, faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
 
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
 
Foto ilustrativ/observatordetimis.ro