Trei şoferi s-au bătut în trafic, la Comarnic
Luni dimineaţă, în jurul orei 10.00, pe DN 1, pe raza oraşului Comarnic a avut loc o bătaie în trafic.
În incident au fost implicaţi trei şoferi şi un pasager.
Evenimentul a fost sesizat de un martor prin numărul 112.
Toţi cei implicaţi în bătaie au fost identificaţi, poliţiştii le-au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.
Conflictul ar fi plecat din vina unui şofer care nu a acordat prioritate, depăşind coloana de autoturisme.
Comunicat IJP Prahova.
Astăzi, în jurul orei 10:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Comarnic au fost sesizaţi prin apel 112 de către un participant la trafic, despre faptul că pe Drumul Naţional 1, pe raza localităţii Comarnic a izbucnit un coflict între mai mulţi participanţi la trafic.
Deplasaţi la faţa lucului, poliţiştii nu au mai găsit persoanele implicate, acestea continuându-şi deplasarea, ulterior procedându-se la oprirea lor în trafic, fiind identificaţi cu ajutorul semnalmentelor oferite de ceilalţi participanţi la trafic.
Din primele verificări a rezultat faptul că evenimentul s-a produs în urma unei neînţelegeri privind acordarea priorităţii de trecere autovehiculelor care au acest drept.
Persoanele implicate au fost identificate şi conduse la sediul unităţii de poliţie unde a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.
Totodată a fost luată măsura sancţionării contravenţionale conform Legii nr. 61 / 1991, pentru provocare şi participare efectivă la scandal în locuri sau localuri publice, faţă de cei trei conducători auto cu vârstele de 26, 28 respectiv 42 de ani, cât şi faţă de un pasager în vârstă de 28 de ani.
Poliţiştii prahoveni recomandă:
În condiţiile unui trafic aglomerat, păstraţi-vă calmul, nu uitaţi de politeţea rutieră şi nu blocaţi intersecţiile.
Timpul este preţios pentru toată lumea! Ţineţi cont că o atitudine imprudentă în trafic poate duce la implicarea în evenimente rutiere. Orice eveniment rutier vă va consuma mult mai mult timp decât dacă vă deplasaţi cu prudenţă.
Poliţiştii acţionează preventiv, însă faţă de abaterile de la normele în vigoare vor fi luate măsuri ferme.
O altă bătaie a avut loc duminică, tot pe DN 1, în zona Poiana Ţapului
Conform (https://www.ziarulincomod.ro/video-bataie-in-trafic-pe-valea-prahovei-ce-spune-politia), mai multe persoane au fost implicate într-un conflict pe DN 1, în zona staţiunii Buşteni (Poiana Ţapului), duminică, în jurul orei 12.30. 
Imaginile în care apar mai mulţi tineri care îşi împart lovituri au fost postate pe grupul Info Trafic Prahova.
Nu au fost depuse plângeri, însă poliţiştii s-au autosesizat în urma apariţiei imaginilor.
Precizări, IJP Prahova:
În urma apariţiei în mediul on-line, a unui clip unde este relevată o altercaţie între mai mulţi conducători auto în zona staţiunii Poiana Ţapului, compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova face următoarele precizări:
Până în prezent nu au fost depuse plângeri de către cei implicaţi.
În urma informaţiilor apărute în mediul online, poliţiştii din cadrul staţiunii Buşteni s-au sesizat din oficiu şi desfăşoară activităţi în vederea identificării participanţilor, urmând a se dispune măsurile legale ce se impun.
 
Foto: captură camere video
 
Video: Dragoş Ghitulescu / facebook