ŞOFERI PRINŞI FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE

Vineri, 24 decembrie 2021, în jurul orei 12.05, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţie pe Drumurile Publice au depistat un autoturism marca Volkswagen care circula neregulamentar pe strada George Coşbuc, nerespectând semnificaţia indicatorului "Accesul interzis" şi care a oprit voluntar în staţia TCE din zona Pieţei Centrale. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii locali au constatat faptul că şoferul, identificat în persoana numitului P.I.C., în vârstă de 28 de ani, avea permisul de conducere suspendat.
Duminică, 26 decembrie 2021, în jurul orelor 19:10, poliţiştii locali au depistat un autoturism marca Ford care circula neregulamentar pe strada Ştefan cel Mare către str. Lupeni, fără a respecta semnificaţia indicatorului "Accesul interzis." Conducătorul auto, identificat ca fiind numitul C.M., în vârstă de 18 ani, a declarat că nu deţine permis de conducerere.
Persoanele în cauză au fost predate reprezentanţilor Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti, în vederea efectuării cercetărilor privind conducerea autovehiculelor pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere.

 

Sursa:Comunicat Politia Locala Ploiesti

Foto ilustrativ