Infracţiuni la regimul rutier
La data de 24 decembrie a.c., în jurul orei 21:30, în timp ce desfăşurau activităţi pe linie rutieră pe strada Poştei din municipiul Ploieşti, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.1 de Poliţie Ploieşti au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat domiciliat în municipiu. 
 
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.  
 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice. 
 
Vineri, în jurul orei 12:00, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Ploieşti au observat un autoturism care nu a respectat semnificaţia indicatorului ACCESUL INTERZIS. 
 
Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că bărbatul figurează cu permisul de conducere cu restricţii-reţiunut. 
 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană având permisul de conducere reţinut.
 
Sursa:IPJ Prahova
 
Foto ilustrativ