Un tânăr de 22 de ani a  fost agresat de către mai multe persoane necunoscute in pasajul  Take Ionescu. Agresorii au fost indentificati
Potrivit IJP Prahova, la data de 19 decembrie a.c., în jurul orei 18.35, poliţiştii Secţiei nr.1 de poliţie Ploieşti, au fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că în apropierea unui centru comercial din municipiu, un tânăr ar fi fost agresat de alţi tineri. 
În baza sesizării s-a constituit echipă operativă, care din primele verificări au stabilit că tânărul în cauză era însoţit de alţi 2 tineri şi în timp ce se aflau la ieşirea dintr-un centru comercial au avut un conflict verbal cu  un alt grup de tineri. 
În urma conflictului spontan, tânărul în vârstă de 22 de ani ar fi fost lovit cu pumnii în zona feţei şi înţepat superficial cu un obiect tăietor-înţepător în zona piciorului. 
Tânărul în cauză a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. 
În cauză poliţiştii secţiei nr.1 de poliţie Ploieşti efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului şi a identificării persoanelor implicate.
La data de 21 decembrie a.c., poliţiştii Secţiei nr.1 de poliţie Ploieşti au reuşit identificarea celor 4 tineri implicaţi în evenimentul din data de 19 decembrie a.c., unde un tânăr de 22 de ani, în timp ce se afla în apropierea unui centru comercial ar fi fost agresat de către mai multe persoane necunoscute.
În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii au identificat şi depistat persoanele implicate în incident, fiind vorba de 4 tineri cu vârstele cuprinse între 17 şi 20 de ani, ulterior fiind conduşi la sediul unităţii în vederea audierilor.
În cauză cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei nr.1 de poliţie Ploieşti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
 
 
Sursa:IPJ Prahova
 
Foto ilustrativ/observatorulph.ro