Tânăr reţinut de poliţiştii Secţiei nr.10 de poliţie Valea Călugărească
 
La data de 18 decembrie a.c.poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Valea Călugărească au reţinut pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Drăgăneşti bănuit de săvârşirea a 2 infracţiuni.
 
În fapt la data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 23.00, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Valea Călugărească au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie din comuna Drăgăneşti cu privire la faptul că, un autoturism s-ar fi rasturnat iar ocupanţii acestuia ar fi fugit de la faţa locului. 
 
Poliţiştii au constituit echipă operativă care s-au deplasat pe DJ 100B, în comuna Drăgăneşti, unde au idetificat în afara părţii carosabile, în dreptul unui imobil un autoturism răsturnat, având plafonul pe sol.
 
Din primele cercetări, a reieşit faptul că proprietarii imobilului, la scurt timp după ce au auzit zgomotul produs de răsturnarea autoturismului ar fi observat 3 tineri fugind către câmpul din apropiere, fără a putea specifica semnalmentele acestora.
 
În urma invetigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat şi depistat la scurt timp cei 3 ocupanţi ai autoturismului, ulterior fiind conduşi la sediul unităţii în vederea audierilor.
 
În urma administrării materialului probator a fost identificat conducătorul auto în persoana unui tânăr de 26 de ani, din comuna Drăgăneşti.       
           
În cauză s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, faţă de acesta, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unităţii de parchet competente, în vederea luării unei alte măsuri preventive.
 
Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
Sursa:IJP Prahova
Foto ilustrativ