Soferi prahoveni  depistaţi la volan, sub influenţa alcoolului
 
La data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 23.30 poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Plopeni, în timp ce se aflau în executarea atribuţiunilor de serviciu au oprit pentru control un autoturism, care circula pe DJ 102 din direcţia comunei Dumbrăveşti către oraş Slănic.
Întrucât conducatorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.
În cauză, bărbatului în vârstă de 52 de ani, din oraşul Văleni Munte i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului. 
 
La data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 00.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpina în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu în satul Băneşti au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat.
Întrucât conducatorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.
În cauză, bărbatului în vârstă de 59 de ani, din comuna Telega i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.
 
Sursă:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ