Un sofer fără permis de conducere corespunzător, depistat  de politistii prahoveni
La data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 13.40 poliţiştii oraşului Urlaţi au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe o stradă din oraş, un mal de pământ s-ar fi surpat peste un muncitor, ce era angajat la societatea ce desfăşura activităţi de instalare a conductei de canalizare.
În prezent bărbatul este acoperit cu pământ de la brâu în jos, echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova desfăşoară activităţi de scoatere la suprafaţă a acestuia.
 Depistat la volan fără permis de conducere corespunzător
La data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 18.30, poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Valea Călugărească au fost sesizaţi, cu privire la faptul că pe DJ 139 în comună Berceni ar fi avut loc un accident rutier.
În baza sesizării poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au fost identificate autoturismele implicate, ambele prezentând avarii, nefiind persoane vătămate.
În urma verificării documentelor s-a constatat faptul că unul din conducătorii autoturismelor, în persoana unui tânăr în vârstă de 19 ani, din comună Gornet este posesor al permisului de conducere categoriile A1 şi AM fără a deţine permis de conducere valabil pentru categoria B. 
Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul cu permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv.
 Bărbaţi depistaţi la volan, sub influenţa alcoolului
La data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 23.30 poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Plopeni, în timp ce se aflau în executarea atribuţiunilor de serviciu au oprit pentru control un autoturism, care circulă pe DJ 102 din direcţia comunei Dumbrăveşti către oraş Slănic.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.
În cauză, bărbatului în vârstă de 52 de ani, din oraşul Văleni Munte i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului. 
La data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 00.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpina în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu în satul Băneşti au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.
 
În cauză, bărbatului în vârstă de 59 de ani, din comună Telega i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.
 
Sursă:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ