PATRU  BĂRBAŢI AU FOST  REŢINUŢI PENTRU FURT CALIFICAT ÎN FORMĂ CONTINUATĂ
La data de 6 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Ordine Publică Prahova, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova au surprins în flagrant delict, la punctul de lucru al unei societăţi comerciale din comuna Brazi, 3 bărbaţi care încercau să sustragă produs petrolier, dintr-o autocisternă.
Activitatea s-a desfăşurat în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în formă continuată. 
În urma activităţilor efectuate poliţiştii au pus în executare cinci mandate de percheziţie domiciliară, în comunele Brazi şi Albeşti Paleologu. 5 persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri.
Din cercetări a reieşit faptul că, începând cu luna august a.c. şi până în prezent, cei trei bărbaţi, în calitate de şoferi ai unei societăţi de transport, după încărcarea combustibilului se deplasau într-un alt punct, din aceeaşi comună, de unde sustrăgeau din produsul transportat. 
Cu ocazia efectuării percheziţiilor domiciliare au fost identificate mijloace materiale de probă şi produse petroliere sustrase.
În baza administrării probatoriului, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru 4 bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 29 de ani şi 51 de ani.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.
 
Sursa:IPJ Parahova
 
Foto ilustrativ/stiri-arges.ro