Un bărbat din Prahova a fost depistat de două ori în aceeşi zi, fără permis de conducere
La data de 4 decembrie a.c., în jurul orei 10.40, poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Bălţeşti, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu au observat un autoturism care circula pe DC 47, către satul Lopatniţa, iar la vederea poliţiştilor a oprit pe partea dreaptă  a drumului, a încercat să întoarcă, dar nu a reuşit din cauza drumului îngust, după care a mers cu spatele circa 10 metri şi a oprit autoturismul la semnalele sonore ale autospecialei de poliţie. 
La solicitarea poliţiştilor conducătorul auto a prezentat pentru control documentele personale dar şi documentele autoturismului condus, fiind identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Surani.
Cu ocazia verificărilor în bazele de date s-a constatat faptul că, acesta  nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 
În aceeaşi zi, în jurul orei 21.10, tânărul a fost depistat de către poliţişti, în acelaşi sat, conducând acelaşi autoturism, menţionând faptul că a vrut să mute maşina mai aproape de locuinţa prietenei sale.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
Sursa:IJP Prahova
Foto ilustrativ/prahovabusiness.ro