Festivalul lui MOS CRACIUN -editia a II-a Online 2021-International
 
Si anul acesta, Asociatia Muzica Artelor si Asociatia InteEdu-Ploiesti,  judetul Prahova, alaturi de Teatrul Ancuta si Studioul ProArtMusic, vin in intampinare, prin bucuria de a promova si a descoperi  tinere talente, atat pe plan local, cat si pe plan national, prin organizarea acestui festival.
Dar pentru ca anul trecut ne-a bucurat si participarea tinerilor de peste hotare, iata ca deschidem poarta la nivel INTERNATIONAL!
 Scopul principal este  acela de a creste gradul de implicare al copiilor si tinerilor in activitatile culturale si dezvoltare personala!
In acest festival, aproape toate artele se intalnesc si fac un adevarat spectacol pe scena Online a Teatrului Ancuta (Facebook), asa cum s-a intamplat in prima editie, care a avut peste 500 de momente magice si peste 250 de concurenti !
 Fie ca vorbim despre muzica, actorie sau arte plastice, Mosul,  impreuna cu spiridusii lui,  vad tot si sunt pregatiti sa se bucure de energia voastra si sa va premieze!
 
Perioada de inscrieri :
 
18 Noiembrie 2021- 20 Decembrie 2021, ora 23:59
22 Decembrie 2021 ora 18:00 -Decernarea premiilor-Live pe Facebook pe pagina oficiala-Teatrul ANCUTA,alaturi de Mos Craciun si invitati surpriza
 
Date de contact:
 
Telefon/Whatsapp: 0728 259 546 / 0729 983 557 / 0720 140 462
Facebook: Teatrul Ancuta
Adresa: strada Democratiei, numarul 24 A , Ploiesti, Prahova.
 
Organizatori:
 
ASOCIATIA "MUZICA ARTELOR" SI Asociatia  INTEREDU-Centrul European pentru Politici Educationale si Formare Interdisciplinara
 
Festivalul lui MOS CRACIUN cuprinde 12 sectiuni:
 
1. CREATIE LITERARA 
2. ACTORIE (MONOLOG/ SCENETE)
3.MUZICA INSTRUMENTALA-AMATORI-(SOLO/GRUP-CHITARA, PIAN, VIOARA, INSTRUMENTE     SUFLAT etc)
4.MUZICA INSTRUMENTALA-PROFESIONISTI 
5. CANTO MUZICA USOARA-POP ROMANESC (SOLO/GRUP)
6. CANTO MUZICA USOARA-POP INTERNATIONAL (SOLO/GRUP)
7. CANTO POPULAR (SOLO/GRUP - A CAPPELLA SAU CU ACOMPANIAMENT)
8. ETNO (SOLO/GRUP)
9. PIESE DE IARNA (SOLO/GRUP)
10.COLINDE ROMANESTI (SOLO/GRUP -  A CAPPELLA SAU CU ACOMPANIAMENT)
 
11. DESEN/ PROIECT HANDMADE cu tematica "IARNA"
12.FAMILLY FUN-  TOATA FAMILIA ( SAU O PARTE) CREEAZA UN MOMENT ARTISTIC, IN ECHIPA (MUZICAL,ACTORIE,CREATIE PLASTICA,DANS, ETC)