Doi tineri au fost reţinuţi de poliţiştii ploieşteni pentru furt calificat
La data de 3 decembrie a.c., poliţiştii Secţiei nr.4 de poliţie Ploieşti, în urma activităţilor investigative desfăşurate au reuşit identificarea şi depistarea a 2 persoane bănuite de infracţiunea de furt calificat.
În fapt, la data de 1 decembrie a.c., un bărbat din municipiul Ploieşti a sesizat faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras 6.100 de lei din autoturismul personal, care se afla parcat în faţa imobilului său.
 
Cei doi tineri, în vârstă de 16 şi 14 ani au fost conduşi la sediul unităţii, iar în urma audierii au recunoscut fapta comisă la data de 1 decembrie, totodată aceştia declarând că şi la data de 27 noiembrie a.c. au mai sustras dintr-un alt autoturism 1.100 de lei.
 
În urma administrării materialului probator s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de tânărul în vârstă de 16 ani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, în vederea luării unei alte măsuri preventive.
 
În cauză, poliţiştii Secţiei nr.4 de poliţie Ploieşti efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
 
Sursă:IJP Prahova
Foto ilustrativ