Accident rutier la Tinosu. Un şofer drogat a intrat cu masina in copac
Potrivit IJP Prahova,” la data de 3 decembrie a.c., în jurul orei 18.50 poliţiştii Biroului Rutier Ploieşti au fost sesizaţi de către dispecerul de serviciu, cu privire la faptul că pe DJ 130A s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că un tânăr în vârstă de 21 de ani în timp ce se deplasa din direcţia Tinosu către Gorgota a efectuat manevra de depăşire a unui autoturism, moment în care din sensul opus circula cu bicicleta un bărbat, iar pentru evitarea coliziunii cu acesta a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac.
În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unui pasager al autoturismului, în vârstă de 18 ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat rezultat pozitiv la substanţe cu efect psihoactiv.
Întrucât bărbatul în vârstă de 58 de ani, aflat pe bicicletă emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0.77 mg / l alcool pur în aerul expirat.
Ambii bărbaţi au fost conduşi la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.”
 
Foto ilustrativ