Un  prahovean este cercetat pentru delapidare
La data de 29 noiembrie a.c., în jurul orei 16.30, poliţiştii Biroul Rutier Ploieşti, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, pe strada Mihai Bravu, din municipiu au observat în zona unei staţii peco un autoturism, din portbagajul căruia un bărbat a scos un recipient din material plastic de aproximativ 20 de litri.
 
Poliţiştii s-au deplasat la autoturismul în cauză au solicitat documentele aferente, iar în urma controlului efectuat s-a constatat faptul că în portbagaj se mai afla un recipient din material plastic de aproximativ 20 de litri, în care se afla o cantitate de substanţă lichidă despre care proprietarul autoturismului a declarat verbal că este motorină şi este sustrasă de la firma la care lucrează.
 
În continuare, s-a luat legătura cu reprezentatul societăţii angajatoare care a comunicat organelor de poliţie faptul că bărbatul se deplasează cu un autovehicul de serviciu la o staţie peco, achiziţionează o cantitate de combustibil pe care o introduce în macaraua pe care lucrează. 
 
Totodată, angajatorul a comunicat poliţiştilor faptul că la alimentare a folosit un recipient de 200 de litri, combustibil pe care l-a introdus în vehiculul pe care îşi desfăşoară activitatea şi în două recipiente de material plastic de aproximativ 20 de litri fiecare, pe care le-a lăsat în autovehiculul proprietate personală. 
 
În cauză, bărbatului în vârstă de 45 de ani i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare.
 
Sursa:IJP Prahova
Foto ilustrativ/ziarulincomod.ro