UPDATE.Trei tineri din Prahova au fost  reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată
 
UPDATE:
Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Câmpina a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, pentru doi dintre tinerii reţinuţi, iar faţă de-al treilea a fost dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.
STIRE INITIALA:
La data de 28 noiembrie a.c., poliţiştii oraşului Băicoi au identificat şi depistat 3 tineri cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.
În fapt, la data de 22 noiembrie a.c, în jurul orei 21.50, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din oraşul Băicoi cu privire la faptul că două persoane necunoscute l-ar fi deposedat prin violenţă, de două telefoane mobile.
În urma activităţilor investigativ-operative efectuate, poliţiştii Oraşului Băicoi au reuşit identificarea persoanelor bănuite, fiind vorba de 2 tineri în vârstă de 18 ani şi unul în vârstă de 21 de ani, ulterior fiind conduşi la sediul unităţii de poliţie, în vederea audierii.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.
Cei 3 tineri, unul din comuna Brebu şi 2 din municipiul Câmpina au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, în vedere luării unor alte măsuri preventive.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ