Un şofer turc beat şi înarmat a fost oprit în trafic de poliţiştii prahoveni (video)
Potrivit IJP Prahova, sâmbătă seară, în jurul orei 22:45, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au oprit, pentru control, un autoturism, condus de un bărbat, de 35 de ani, cetăţean turc, care circulă în comună Păuleşti.
Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat 0,67 mg / l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, acesta a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.
Totodată, poliţiştii au efectuat controlul corporal al bărbatului, asupra sa fiind descoperită o armă.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul nu figurează ca fiind autorizat în vederea deţinerii niciunui tip de armă, aceasta fiind ridicată, în vederea continuării cercetărilor.
Având în vedere aspectele constatate, faţa de conducătorul autoturismului, a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
În cauză, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
 
Video: IJP Prtahova / Politia Romana