ISU Prahova a desfasurat  un exercitiu de antrenament , în cadrul unei societati comerciale din Parcul Industrial Ploiesti West Park (foto)
 
În data de 25.11.2021, a avut loc  în cadrul S.C. AQUILA PART PROD COM S.R.L. din Parcul Industrial Ploiesti West Park ( PWP) - Bucharest Northse se desfăşoară un exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren pentru antrenarea structurilor de intervenţie în vederea îndeplinirii misiunilor specifice din competenţă, în situaţia producerii unui accident major.
 
Scenariul exerciţiului de intervenţie se referă la o explozie, urmată de un incendiu în zona buncărului cu recipiente sub presiune care a cuprins un raft metalic pe care se aflau mai multe produse ambalate. În urma evenimentului, din cauza suflului exploziei opt persoane au fost rănite grav. Două dintre acestea au suferit politraumatisme prin lovire-strivire, inclusiv arsuri de gradul III şi IV pe aproximativ 40% din suprafaţa corporală, iar celelalte şase persoane au suferit arsuri de gradul III pe aproximativ 50% din suprafaţa corporală, intoxicate cu fum, inconştiente, blocate în zona B a halei de depozitare, necesitând evacuarea de urgenţă din zona afectată.
 
 
Foto:ISU Prahova