Doi tineri au fost reţinuţi după ce ar fi sustras suma de 11.800 de lei dintr-o societate comercială din municipiul Ploieşti
Joi, 25 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au reuşit identificarea a două persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi.
În fapt, în noaptea de 7/8 iunie a.c., în jurul orei 03:30, persoane necunoscute ar fi pătruns în sediul unei societăţi comerciale din municipiul Ploieşti de unde ar fi sustras aproximativ 11.820 de lei. 
În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, au fost identificate şi depistate două persoane bănuite de comiterea faptei, fiind vorba despre doi tineri în vârstă de 17 respectiv 27 de ani. 
În vederea administrării probatoriului, tot ieri au fost pune în executare trei mandate de percheziţie domiciliară ocazie cu care au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri susceptibile să fi fost folosite la comiterea infracţiunii. 
Faţă de cei doi bărbaţi a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi unităţii de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ