Doi barbati din Mizil au fost  retinuti pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea ordinului de protecţie provizoriu şi lovirea sau alte violenţe
La data de 19 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Mizil au fost seseizaţi de către un bărbat despre faptul că, pe o stradă din oraşul Mizil, acesta are un conflict cu un vecin.
 
Deplasaţi la faţa locului, în urma celor constatate, s-a procedat la întocmirea Formularului de Evaluare a Riscului, rezultând faptul că există risc, fapt pentru care a fost emis ordin de protecţie provizoriu faţă de unul dintre bărbaţi.
 
Ulterior, în aceeşi zi, deoarece persoana faţă de care a fost emis ordinul de protecţie provizorie nu a respectat obligaţiile acestuia, între cei doi având loc un alt conflict, s-a emis un ordin de protecţie provizoriu şi faţă de celălalt bărbat, faţă de aceştia fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. 
 
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea ordinului de protecţie provizoriu şi lovirea sau alte violenţe.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ