Un bărbat din Prahova a fost reţinut pentru furt calificat
Vineri noapte, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 de Poliţie Ploieşti au prins un bărbat imediat după ce ar fi sustras dintr-un magazin alimentar o sumă de bani. 
 
În fapt, în jurul orei 01:30, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza municipiului Ploieşti, au auzit o alarmă de siguranţă declanşată la un magazin alimentar. Apropiindu-se, au observant că geamul de la ghişeul pentru vânzare este spart, motiv pentru care au procedat la efectuarea de verificări în apropierea societăţii comerciale, ocazie cu care au identificată persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat în vâsrtă de 35 de ani din comuna Târgşorul Vechi. 
 
Cu ocazia identificării, asupra sa a fost găsită suma de 300 de lei. Totodată, au observant că bărbatul prezenta o tăietură la mână, motiv pentru care a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale. 
 
În baza probatoriului administrat, faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 
 
În cauză, poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infrcaţiunii de furt calificat.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ/7media.ro