Ora de Educaţie Rutieră susţinută de poliţiştii prahoveni în trei scoli din Ploieşti.Au participat 600 de elevi
 
Astăzi, poliţiştii prahoveni au desfăşurat activităţi de informare şi prevenire în trei unităţi de învăţământ din Ploieşti, derulate ca parte a proiectului realizat de Asociaţia pentru Educaţie, Dezvoltare şi Implicarea Tineretului (E.D.I.T.), proiect ce are drept obiectiv informarea elevilor cu privire la riscurile nerespectării normelor rutiere. 
Astfel, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, împreună cu poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară şi reprezentanţi din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, au transmis într-o manieră adaptată vârstei, atât informaţiile de bază privind siguranţa participanţilor la trafic, indiferent de calitatea pe care o au, cât şi reguluile de prim ajutor care trebuie cunoscute. 
Scopul poliţiştilor, prin activităţile întreprinse a fost acela de a fi alături de elevi, de a-i ghida şi învăţa într-un mod practic cum să devină pietoni şi apoi şoferi responsabili. 
Întâlnirea s-a bucurat de un răspuns pozitiv din partea celor 600 de elevi care s-au arătat nu numai receptivi, cât şi cooperanţi şi interesaţi de informaţiile transmise.
 
Sursa:IJP Prahova