ACTIVITĂŢILE ÎN CONTEXT COVID-19 CONTINUĂ IN PRAHOVA
Pe tot parcursul zilei de ieri, 17 noiembrie a.c., poliţiştii prahoveni au acţionat în colaborare cu celelalte structuri, în sistem integrat, privind verificarea respectării normelor legale impuse în contextul pandemic actual.
În total au fost desfăşurate 11 acţiuni punctuale, activităţile vizând, în special zonele aglomerate, agenţii economici, cât şi mijloacele de transport în comun, fiind astfel verificate peste 85 de societăţi comerciale, 65 de restaurante/terase şi aproximativ 60 de mijloace de transport în comun.
Pentru neregulile constatate, în context covid, au fost aplicate 37 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1.500 de lei.
Amintim faptul că, portul măştii de protecţie în mod corect, astfel încât să acopere nasul şi gura, este obligatoriu în toate spaţiile închise şi deschise, precum şi la locul de muncă şi în mijloacele de transport în comun.
Recomandăm tuturor cetăţenilor să poarte masca de protecţie, să păstreze distanţarea fizică, să respecte măsurile impuse cu privire la carantină/izolare şi interdicţiile privind deplasarea/libera circulaţie.
În continuare, principalul obiectiv al acţiunilor poliţiştilor, în contextul pandemiei vizează protejarea sănătăţii cetăţenilor.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ/telegrama.ro