Un tânăr bănuit de tâlhărie a fost prins de poliţiştii ploieşteni în (doar) 6 ore
La data de 10 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au fost sesizaţi de către angajaţii unei societăţi cu privire la faptul că o persoană necunoscută, mascată, ar fi pătruns în incinta unităţii şi ar fi sustras mai multe bijuterii din aur, prin ameninţarea angajatelor, cu un obiect tăietor-înţepător, ulterior fugind într-o direcţie necunoscută.
La faţa locului s-au deplasat echipe complexe formate din poliţiştii prahoveni care în numai 6 ore au identificat persoana bănuită de comiterea faptei şi au procedat la conducerea acesteia la sediul poliţiei, în vederea audierii.
Tânărul în vârstă de 26 de ani ar fi reuşit să sustragă 2 kg de bijuterii din aur, cu o valoare de aproximativ 290.000 de lei. 90% din cantitate fiind deja recuperată de poliţişti.
În timpul cercetărilor efectuate de către poliţiştii Biroului de Combatere a Furturilor din Locuinţă Prahova s-a stabilit faptul că acesta acţiona împreună cu alte 4 persoane, la comiterea de furturi calificate din cadrul mai multor societăţi comerciale.
În cauză, faţă de cele 5 persoane s-a luat măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.
 
Sursă:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ