“Săptămâna acţiunilor de prevenire a corupţiei în domeniul Serviciului pentru Investigarea Criminalităţii Economice”

 

În săptămâna 25-31 octombrie 2021, în cadrul „Săptămânii acţiunilor de prevenire a corupţiei în domeniul Serviciului pentru Investigarea Criminalităţii Economice”, din cadrul Campaniei naţionale „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Prahova au desfăşurat activităţi informativeducative pentru promovarea integrităţii destinate administratorilor şi personalului societăţilor comerciale ce îşi desfăşoară activitatea pe raza judeţului Prahova, inclusiv în Parcurile Industriale Ploieşti şi Vălenii de Munte.

Cu această ocazie, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciului pentru Investigarea Cruiminalităţii Economice din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, au fost distribuite materiale de informare specifice domeniului de activitate persoanelor mai sus-menţionate.

Deasemenea, cetăţenii au fost încurajaţi să sesizeze faptele de corupţie de care iau la cunoştinţă, prin apelarea liniei telefonice gratuite Call center Anticorupţie 0800.806.806.

Campania naţională „M.A.I. etic, M.A.I. integru!” se desfăşoară în perioada mai – decembrie 2021, iar prin implementarea ei se doreşte consolidarea integrităţii şi, implicit, a încrederii cetăţenilor în serviciile publice prestate de angajaţii Ministerului Afacerilor Interne, instituţie esenţială pentru buna funcţionare a societăţii.

Informaţii suplimentare despre această campanie şi materialele de promovare utilizate în context pot fi vizualizate pe site-ul Direcţiei Generale Anticorupţie, meniul Mass-media/Campanii de informare/“M.A.I. etic, M.A.I. integru” sau pe link http://www.mai-dga.ro/arhive/category/campanii-de-informare.

Sursa:Comunicat SERVICIUL JUDEŢEAN ANTICORUPŢIE PRAHOVA