A fost arestat  criminalul fetiţei din Arad. Acesta este tatăl vitreg
 
Bărbatul de 23 de ani, din Arad, care a recunoscut că a ucis o fetiţă de numai cinci ani, fiica vitregă, a fost săltat de ”mascaţi”  marţi dimineaţă. 
Poliţia Română a postat următorul mesaj pe pagina de Facebook a insitutiei: ”Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi şi liniştit. El este bărbatul bănuit că ar fi luat viaţa unui suflet nevinovat. Acesta a fost ridicat din pat, de către colegii noştri. Acum, să răspundă pentru faptele lui! În acest moment, este reţinut, pentru 24 de ore, iar poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz. Vă mulţumim, tuturor, pentru sprijin şi implicare!”
Tânărul a povestit anchetatorilor că fetiţa avea chef de joacă şi a început să-l gâdile, moment în care s-a enervat şi a dat-o cu capul de perete de mai multe ori.
După ce fetiţa a murit din cauza loviturilor, bărbatul a băgat cadavrul într-o valiză şi a chemat un taxi.
Odată ajuns pe un câmp din apropierea localităţii de domiciliu, bărbatul a turnat două sticle de acetonă peste trupul neînsufleţit al micuţei şi i-a dat foc.
Un localnic care a recunoscut victima după portretul robot a oferit informaţii esenţiale poliţiştilor pentru prinderea suspectului.
 
 
Foto:Poliţia Română/facebook