Trei pompieri prahoveni au salvat  patru persoane dintr-un accident rutier
Oameni minunati care te ajuta sa vezi viata altfel, care gasesc puterea oricat de greu le-ar fi sa te mai sustina si pe tine, care stiu ce sa spuna in orice moment, care te linistesc si-ti dau putere, care te fac sa vrei sa fii ca ei…
Patru persoane rănite – dintre care una blocată în autoturism după un accident rutier produs, în data de 25 octombrie , în jurul orei 07.30, pe DN1 în localitatea Păuleşti, au avut parte de un ajutor din partea a trei pompieri care se deplasau spre locul de muncă, respectiv Detaşamentul de Pompieri Sinaia.
Cei trei salvatori, plt. adj. Ghita Vasile, plt. adj. Neacşu Petre şi plt. maj. Luncă Narcis au făcut echipa bună şi au ajutat cele 4 persoane care aveau nevoie de sprijinul lor. Accidentul s-a produs chiar în faţa lor, iar anii de experienţă şi-au spus cuvântul. Au evaluat fiecare ocupant rănit şi au scos de îndată unul dintre şoferi care era blocat în autoturism.
În cel mai scurt timp, unul dintre salvatori a anunţat evenimentul la numărul de urgenţă 112, iar celialţi doi aveau să continue să acorde asistenţă medicală persoanelor rănite.
Misiunea lor avea sa se termine aici, intervenţia fiind continuată de către echipajele SMURD şi SAJ sosite la locul evenimentului.
Pentru cei trei niciun efort nu a fost prea mare şi cu gesturi simple au ridicat faptele de compasiune la rang de meserie de onoare.
Dragi colegi, vă mulţumim pentru ca nu aţi uitat, în primul rând sa fiţi oameni şi pe urmă să vă ajutaţi semenii aflaţi într-o situaţie de urgenţă.