Un şofer de autobuz a forţat trecerea la nivel cu calea ferată, din Tinosu.Şoferul s-a ales cu amendă şi permisul de conducere suspendat (video)
 
Comunicat IJP Prahova:
La data de 26 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Prahova s-au sesizat din oficiu despre faptul că un autobuz ar fi forţat trecerea la nivel cu calea ferată, din localitatea Tinosu, situată la km. feroviar 45+200, prevăzută cu semibariere tip BAT.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care la scurt timp a identificat conducătorul auto, în persoana unui bărbat, în vârstă de 39 de ani, domiciliat în comună Gorgota, judeţul Prahova. 
Nu au rezultat victime omeneşti şi nici întârzieri de trenuri, apărătoarea din plastic a semaforului electric de culoare roşie fiind deteriorată.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Prahova, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi semnalizare falsă.
Totodată, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 de lei şi i s-a suspendat permisul de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile, conform art.102, al.3., lit.c din OUG. 195, privind cirulaţia pe drumurile publice.
 
Foto captura video
Video:Camerele de supraveghere