Un bărbat din Ploieşti a spart o uşă  de acces de la UPU Prahova
 
Comunicat IJP Prahova:
 
La data de 25 octombrie a.c., în jurul orei 11.30 poliţiştii Secţiei nr.2 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către personalul medical al Spitalului Judeţean Ploieşti, cu privire la faptul că, un bărbat ar fi lovit uşa de acces în Secţia Primiri Urgenţe, spărgând geamul acesteia.
 
În temeiul sesizării s-a constituit echipa operativă care s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au identificat apelanta care a declarat faptul că un bărbat, în jurul orei 11.25 s-a prezentat la biroul triaj, unde a solicitat informaţii cu privire la o rudă internată pe Secţia Terapie Intensivă. 
 
Asistenta i-a comunicat acestuia să aştepte deoarece sunt multe urgenţe, moment în care bărbatul a lovit cu piciorul uşa de acces în Secţia Primiri Urgenţe, spărgând geamul aferent uşii, după care tot cu piciorul a lovit si geamul de protecţie al biroului de triaj.
 
La scurt timp, poliţiştii, împreună cu jandarmii care asigurau ordinea şi liniştea publică în zona spitalului au identificat persoana recalcitrantă, fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Ploieşti.
 
Acesta a fost condus la sediul unităţii, unde în urma audierii a recunoscut fapta comisă, declarând că a recurs la acest gest, deoarece fratele său se află internat pe Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Ploieşti, în stare foarte gravă, de trei zile.
 
Bărbatul în cauză a fost sanctionat contravenţional pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, cu amendă în valoare de 1.500 de lei, conform Legii nr. 61/1991.
 
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei nr.2 de Poliţie Ploieşti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.
 
 
Foto ilustrativ/observatorulph.ro