Un tânăr din Prahova fost reţinut pentru 24 de ore pentru că a fugit de la locul accidentului
 
În cursul nopţii trecute, în jurul orei 2.00, poliţiştii Biroului Rutier Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că pe DJ 100B s-ar fi produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a mai multor persoane.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului se pare că un tânăr în vârstă de 20 de ani, în timp ce se afla la volanul autoturisumului, în afara localităţii Lacul Turcului, pe sensul de mers către Gherghiţa ar fi pierdut controlul autoturismului şi ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism.
În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a 5 persoane.
Conducătorul autoturismului în vârstă de 20 de ani a părăsit locul accidentului, fiind identificat la scurt timp de poliţişti, pe raza localităţii Bira, comună Balta Doamnei.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul bărbatului de 38 de ani rezultatul a fost de 0.05 mg / l alcool pur în aerul expirat iar în cazul tânărului de 20 de ani de 0.25 mg / l alcool pur în aerul expirat.
În urma administrării probatoriului, faţă de conducătorul auto în vârstă de 20 de ani, din comună Olari s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat unităţii de parchet, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
 
Sursă: IJP Prahova
 
Foto ilustrativ