Un fiu şi-a înjunghiat tatăl, la Albesti Paleologu
 
Potrivit IJP Prahova, în noaptea de vineri spre sâmbătă poliţiştii Secţiei nr.10 de Poliţie Rurală Valea Călugărească au fost sesizaţi de către un bărbat, din comună Albeşti – Paleologu, despre faptul că fratele său şi-ar fi înjunghiat tatăl.
Comunicat IJP Prahova:
La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 2.00, poliţiştii Secţiei nr.10 de Poliţie Rurală Valea Călugărescă au fost sesizaţi de către un bărbat, din comună Albeşti-Paleologu, despre faptul că fratele său şi-ar fi înjunghiat tatăl.
În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă, care s-a deplasat la faţa locului, identificând în interiorul imobilului un bărbat, în vârstă, de 54 de ani, care prezenta mai multe lovituri la nivelul pieptului.
Bărbatul bănuit, în vârstă de 29 de ani, a fost depistat de poliţişti, fiind în custodia acestora, în vederea audierii şi dispunerii unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Prahova, sub coordonareaa unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi violenţă în familie.
Conform https://www.observatorulph.ro/eveniment/2624208-noi-detalii-in-cazul-crimei-de-la-albesti-paleologu-barbatul-acuzat-ca-si-a-ucis-tatal-avea-probleme-psihice  ” bărbatul bănuit că şi-ar fi ucis tatăl, cu mai multe lovituri în zona pieptului, se pare că avea probleme psihice. Potrivit unor surse, acesta fusese externat din spital în luna septembrie.
Bărbatul în vârstă de 29 de ani, acuzat că şi-ar fi ucis tatăl cu mai multe lovituri în zona pieptului, nu este cunoscut cu antecedente penale, iar cunoscuţii acestuia nu l-au descris drept o persoană agresivă.”
 
Foto ilustrativ