Un şofer beat a fost depistat de poliţiştii ploieşteni pe strada Alexandru Vlahuţă. Acesta a încercat să fugă
Potrivit IJP Prahova, la data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 21.40, poliţiştii Biroului Rutier Ploieşti aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu în municipiu au observat în trafic un autoturism, care circulă pe strada Alexandru Vlahuţă către strada Mihai Bravu, ale cărui geamuri laterale erau lăsate, având un comportament deviant.
Poliţiştii au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar conducătorul auto nu s-a conformat şi şi-a continuat deplasarea pe strada Alexandru Vlahuţă având acelaşi comportament agresiv.
S-a comunicat acest aspect celorlalte echipaje de poliţie aflate în serviciu în proximitatea zonei respective, iar la intersecţie cu strada Mihai Bravu s-a reuşit oprirea autoturismului în cauză.
Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,61 mg / l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice desânge.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.
 
Foto ilustrativ/Gandul.ro