La Sinaia.Un şofer din Bucuresti , drogat şi cu permisul suspendat, a fost reţinut de politistii prahoveni
Noaptea trecută, în jurul orei 2.15 , poliţiştii Staţiunii Sinaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, în localitatea Sinaia, pe DN1- E60 au oprit pentru control un autovehicul, care circula din direcţia Bucureşti către Braşov.
La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Bucureşti, căreia i-au fost solicitate atât documentele personale, cât şi cele ale autoturismului pentru control, acesta prezentând doar documentele autoturismului. 
Cu ocazia verificării conducătorului auto în baza de date, s-a constatat faptul că acesta figurează cu dreptul de a conduce cu RESTRICŢII - REŢINUT. 
Având în vedere comportamentul acestuia s-a procedat la testarea cu aparatul Drug Test, care a indicat prezenţa unor substanţe psihoactive, fiind condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice de sânge. 
Poliţiştii au deschis un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa substanţelor psihoactive şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.
Întrucât bărbatul la data comiterii faptelor se afla sub controlul judiciar, faţă de acesta s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore.
 
Sursă: IJP Prahova
 
Foto ilustrativ/adevarul.ro