Doi minori din Prahova sunt daţi dispăruţi. Dacă îi vedeţi, sunaţi la Poliţie
Update:
Minorii au fost gasiti.
Se revocă darea în urmărire a minorei, aceasta a fost găsită pe raza municipiului Ploieşti.
Precizăm faptul că nu a fost victima niciunei infracţiuni.
Se revocă darea în urmărire a minorului, acesta a fost găsit pe raza oraşul Mizil, judeţul Prahova. 
Precizăm faptul că nu a fost victima niciunei infracţiuni.
Stire initiala:
La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 17.30, Poliţia Municipiului Ploieşti a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa Nan Alexandra, în vârstă de 15 ani a plecat de la domiciliul său din comună Râfov şi nu a mai revenit.
Semnalmente: înălţime 1.55 m, greutatea 42 kg, constituţie astenică, păr lung drept, culoare şaten, ochi căprui, faţă rotundă.
Vestimenaţie: nu s-au putut stabili elementele de vestimenaţie exacte cu care minora era îmbrăcată la momentul plecării.
Persoanele care pot oferi informaţii care pot conduce la depistarea acesteia, sunt rugate să anunţe cea mai apropiată subunitate de poliţie, sau să apeleze 112.
 
 
La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.4 de Poliţie Rurală Câmpina au fost sesizaţi de către un angajat al unui centru rezidenţial de tip familial din Brebu, cu privire la faptul că, minorul Ionescu Daniel Florentin, în vârstă de 13 ani a plecat voluntar în cursul dimineţii, în jurul orei 8.00 şi nu a mai revenit până în prezent.
Semnalmente: înălţime aproximativ 1,60 m, greutate 55 de kg, constituţie slabă, păr şaten, ochi căprui.
Vestimentaţie: La data plecării era îmbrăcat cu bluză de culoare albastru, vestă tip camuflaj culoare albastru cu gri, pantaloni de trening de culoare negru, pantofi sport de culoare negru, rucsac cu inscripţia GEMINI Soluţions.
Persoanele care deţin informaţii cu privire la persoană dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.
 
Sursă: IJP Prahova