Împreună pentru normalitate.Acţiune de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2.15 octombrie 2021 (foto-video)
Poliţiştii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, în colaborare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova şi pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, desfăşoară zilnic activităţi pentru prevenirea răspândirii şi limitarea infectării cu virusul SARS-CoV-2. 
Astfel, mai multe echipe au acţionat astăzi, în intervalul orar 15:00-17:30, în zona Halelor Centrale şi în zona Gării de Sud a municipiului Ploieşti, verificând respectarea prevederilor actelor normative incidente instituirii stării de alertă. 
Activităţile cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă au vizat, în special zonele aglomerate, agenţii economici cât şi mijloacele de transport în comun.
Cu ocazia activităţii, au fost legitimate peste 200 de persoane, au fost controlate 15  mijloace de transport în comun, cetăţenilor fiindu-le recomandat să poarte masca de protecţie în mod corespunzător, totodată, fiind distribuite şi materiale de protecţie. 
Aceste acţiuni vor continua pentru ca normele de prevenire impuse prin prevederile legale să fie respectate. 
Recomandăm cetăţenilor să respecte măsurile de protecţie individuală şi interdicţiile impuse în această perioadă dificilă pe care o parcurgem. 
Scopul poliţiştilor nu este acela de a sancţiona, ci acela de a aminti cetăţenilor necesitatea adoptării unui comportament responsabil.
 
Sursa:IJP Prahova