17 percheziţii domiciliare, in Prahova. Sunt  efectuate cercetări în legătură modalitatea de eliberare a certificatelor de vaccinare anti Covid 19
UPDATE:
Prin ordonanţele procurorului de caz din data de 14 octombrie a.c., s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, faţă de 4 persoane precum şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de acestea, şi vor fi prezentate judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Prahova, cu propunere de arestare preventivă.
STIRE INITIALA:
 
Joi dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, au efectuat  17 percheziţii domiciliare, toate în judeţul Prahova, într-o cauză penală în care sunt efectuate cercetări în legătură modalitatea de eliberare a certificatelor de vaccinare anti Covid.
Activitatea vizează un centru de vaccinare şi patru cabinete medicale individuale, printre persoanele implicate fiind şi personal medical din cadrul acestor entităţi.
Faptele urmărite penal sunt de luare de mită, dare de mită, trafic de influenţă, cumpărare de influenţă, fals informatic şi uz de fals.
Cu această ocazie vor fi puse in executare 35 de mandate de aducere emise pe numele suspectilor.
La activitatea menţionată au participat  poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova şi Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Prahova.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ/ziare.com