Ploieşti Shopping City găzduieşte, pentru al treilea an consecutiv, expoziţia de afişe de colecţie „Istoria Jazz-ului în România”, în aşteptarea Ploieşti Jazz Festival

În perioada 7 – 24 octombrie, în aşteptarea celei de-a XVI-a ediţii a "Ploieşti Jazz Festival", care va avea startul pe 20 octombrie, iubitorii de muzică jazz şi design grafic sunt invitaţi să viziteze expoziţia de afişe “Istoria Jazz-ului în România”, găzduită de Ploieşti Shopping City.

Expoziţia, organizată de Filarmonica “Paul Constantinescu” din Ploieşti, conţine peste 100 de afişe de colecţie de evenimente jazz desfăşurate în România în perioada 1969 – 2019, Printre numele uriaşe care se regăsesc pe afişe se numără Johnny Răducanu, Michel Petrucciani, Nigel Kennedy, Freddie Hubbard sau Herbie Hancock. Acestea au o semnificaţie aparte, întrucât istoria jazz-ului românesc a început în urmă cu 52 de ani, la Ploieşti.

Accesul vizitatorilor la expoziţie este liber.

Filarmonica "Paul Constantinescu" Ploieşti organizează în perioada 20 – 24 octombrie 2021 cea de-a XVI-a ediţie a "Ploieşti Jazz Festival".

Detalii despre această nouă ediţie sunt disponibile pe www.filarmonicaploiesti.ro.

Măsuri de siguranţă în Ploieşti Shopping City

Pentru sănătatea şi siguranţa vizitatorilor şi o experienţă de #ShoppingÎnSiguranţă, Ploieşti Shopping City a implementat o serie de măsuri de distanţare fizică, precum şi norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităţilor.

Mai multe detalii despre evenimentele si campaniile Ploieşti Shopping City descoperiţi pe www.ploiestishoppingcity.ro şi pe pagina de Facebook.

 

Sursa:Comunicat Ploiesti Shopping City