Razie a politistilor prahoveni  pe DN1 E60, pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză.Au fost aplicate 63 de sancţiuni contravenţionale
Ieri, 6 octombrie a.c., în intervalul orar 09:00-12:00, poliţiştii Serviciului Rutier  au organizat şi desfăşurat o acţiune pe DN1 E60, pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, sub cele două forme, nelegală sau neadaptată condiţiilor de drum, în colaborare cu poliţiştii municipiului Câmpina, şi a oraşelor Băicoi şi Breaza.
În acest context au fost controlate aproximativ 60 de autovehicule, fiind efectuate 30 de testări cu aparatul etilotest.
Astfel au fost aplicate 63 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 31.900 de lei, 57 dintre ele fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. 
Totodată au fost reţinute şi 4 permise de conducere.
Exemplu:  
În timp ce desfăşurau activităţi de control al traficului rutier pe Dn1 E60, în afara localităţii Băneşti, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 52 de ani a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 153 km/h (+53 km/h, peste limita legală).  
Faţă de bărbat a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, fiindu-i totodată reţinut permisul de conducere.
 
Sursa:IJP Prahova