Duminică va avea loc o nouă ediţie a Bazarului Copiilor
 
Duminică, 19 septembrie a.c., între orele 10.00-13.00, va avea loc la Sala Sporturilor – Zona Turnului Paraşutiştilor cea de a XXI a ediţie a Bazarului Copiilor.
 Organizatori sunt Cristina Toma-Cochinescu, Mădălina Corciu şi Asociaţia Mozaic Comunitar Ploieşti
La acest eveniment copiii din Ploieşti îşi expun lucrurile spre vânzare.
 
Ediţia a XXI-a de toamnă a Bazarului Copiilor se apropie! Bazarul va aduna în acelaşi loc peste 400 de copii care vor vinde şi vor cumpăra la preţuri decente, vor face schimb şi vor dona jucării, haine, CD-uri, cărţi, accesorii etc. Calitatea obiectelor puse în vânzare sau donate trebuie să fie una bună sau foarte bună, aceasta fiind o condiţie esenţială pentru participarea la bazar. Toţi copiii din Ploieşti sunt invitaţi în calitate de cumpărător la Bazarul Copiilor.
Participarea expozanţilor este liberă, aceştia având însă obligaţia de a păstra reguli elementare de bun-simţ (preţuri mici, curăţenie, comportament şi limbaj decente etc.).
Invităm toţi micii vânzători şi voluntarii să ridice diplomele de participare / voluntariat de la masa organizatorilor, oricând pe parcursul desfăşurării evenimentului.
Atragem atenţia părinţilor că fumatul este interzis în zona unde copiii îşi expun lucrurile spre vânzare.
De asemenea, este interzisă comercializarea băuturilor şi produselor alimentare de orice natură fără acordul expres al organizatorilor.
Vă informăm că Bazarul Copiilor este marcă înregistrată. Folosirea denumirii de către persoanele neautorizate în scop comercial, publicitar, strângere de fonduri sau de altă natură decât aceea de a face public acest eveniment este strict interzisă şi se supune rigorilor legii.
Pentru o mai bună organizare, vă rugăm să urmaţi recomandările voluntarilor prezenţi la eveniment.
 
Mai multe detalii AICI