„Săptămâna acţiunilor de prevenire a corupţiei în domeniul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor”
Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Prahova, au desfăşurat, în perioada 6-9 septembrie, activităţi preventive destinate poliţiştilor din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Prahova, instructorilor auto ai şcolilor de şoferi din judeţ şi elevilor care au susţinut proba teoretică şi proba practică pentru obţinerea permisului de conducere.
Cu această ocazie, ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Prahova au distribuit materiale de informare specifice domeniului de activitate, cu mesajul ,,Minimum 22 din 26 sunt norocoase!” şi au prezentat aspecte referitoare la consecinţele implicării în fapte de corupţie, încurajând semnalarea unor astfel de infracţiuni, prin apelarea liniei telefonice gratuite call-center anticorupţie 0800.806.806, la care pot fi sesizate faptele de corupţie în care sunt implicaţi angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne.
Activităţile au fost integrate în ,,Săptămâna acţiunilor de prevenire a corupţiei în domeniul Regim Permise  de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor”, din cadrul Campaniei Naţionale ,,M.A.I. Etic, M.A.I. Integru” care se desfăşoară în perioada mai-decembrie 2021. Prin implemenrea acestei campanii se doreşte consolidarea integrităţii şi încrederii cetăţenilor în serviciile publice prestate de angajaţii Ministerului Afacerilor Interne, instituţie esenţială pentru buna funcţionare a societăţii.
Informaţii suplimentare despre această campanie şi materialele de promovare utilizate pot fi vizualizate pe site-ul Direcţiei Generale Anticorupţie, meniul Mass-media/Campanii de informare/,,M.A.I. Etic, M.A.I. Integru” sau click pe link-ul http:/www.mai-dga.ro/arhive/category/campanii de informare.
 
Sursa:Comunicat Direcţia GeneralA Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Prahova