Un tânăr din Ploieşti a distrus geamurile şi capota unui autoturism
Comunicat IJP Prahova
La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 21.15, poliţiştii Secţiei nr.2 de poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către o femeie din municipiu, despre faptul că un client al unităţii în care lucra, i-a distrus geamurile şi capota autoturismului.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care din verificări a constatat faptul că, în jurul orei 19.45, în incinta unei săli de jocuri a intrat un bărbat, care la un moment dat a devenit recalcitrant, lovind în aparatele de joc, fapt pentru care angajata societăţii a solicitat firma de pază să îl scoată afară pe respectivul client.
Ulterior, după plecarea firmei de intervenţie, clientul a revenit cu un obiect tăietor şi a spart geamurile autoturismului angajatei, parcat în faţa sălii de jocuri, fugind de la faţa locului.
Poliţiştii au reuşit identificarea acestuia, în persoana unui tânăr de 24 de ani, din Ploieşti, fiind desfăşurate activităţi de depistare a acestuia, încă de la momentul apelului.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
În cursul dimineţii dse vineri, tânărul a fost depistat de poliţişti şi condus la sediul secţiei de poliţie în vederea audierii şi luarea măsurilor legale ce se impun.
 
Foto cu caracter ilustrativ