Un bărbat din Comarnic a fost  reţinut pentru înşelăciune
 
La data de 6 septembrie a.c., poliţiştii oraşului Comarnic au reţinut un bărbat de 54 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de înşelaciune.
În fapt, persoana bănuită de comiterea faptei, ar fi indus în eroare un bărbat din Comarnic, solicitându-i suma de 1.200 de lei, care reprezenta contravaloarea unei cantităţi de combustibil pe care urma să o primească de la persoana respectivă. 
În urma cercetărilor efectuate,   persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 54 de ani care locuieşte fără forme legale pe raza oraşului Buşteni, recunoscând fapta comisă. Totodată, din verificări s-a constatat faptul că acesta ar fi comis mai multe fapte similare, prin acelaşi mod de operare, atât pe raza judeţului Prahova, cât şi în ţară. 
Totodată, în urma probatoriului administrat, faţă de bărbat a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
 
Sursa:Comunicat IJP Prahova
 
Foto cu caracter ilustrativ