7 percheziţii domiciliare, în judeţele Prahova, Mehedinţi şi Timiş, la persoane bănuite de cultivare şi trafic de cannabis (video)
Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Ploieşti, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi, au efectuat astăzi, 29 august a.c., 7 percheziţii domiciliare, în judeţele Prahova, Mehedinţi şi Timiş, la persoane bănuite de cultivare şi trafic de cannabis.
Tot astăzi, a fost efectuată o acţiune de prindere în flagrant, în judeţul Prahova, unul dintre membrii grupării fiind depistat în timp ce deţinea aproximativ 250 de grame de cannabis, destinate comercializării.
Din cercetări a reieşit faptul că 6 dintre membrii grupării ar fi înfiinţat, la o adresă dintr-o comună din judeţul Mehedinţi, o cultură de cannabis, o parte dintre droguri fiind vândute unei persoane din Prahova, care, la rândul său, ar fi comercializat substanţele ilicite către diferiţi consumatori din judeţul Prahova.
În urma percheziţiilor, a fost descoperită o cultură de cannabis, fiind ridicate peste 200 de plante de diferite dimensiuni, cultivate atât indoor, cât şi outdoor, ghivece, lămpi de iluminat şi alte ustensile folosite pentru cultivare. De asemenea, au mai fost ridicate aproximativ 1 kg de cannabis destinat comercializării, diferite sume de bani, cât şi telefoane mobile. 
13 mandate de aducere au fost puse în aplicare, 7 în judeţul Prahova şi 6 în judeţul Mehedinţi, persoanele fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Ploieşti, pentru audieri.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale.
 
Sursa:IJP PRAHOVA/POLITIA ROMANA