Jandarmii ploiesteni au surprins  un barbat  în timp ce sustrăgea produse petroliere din incinta unei societăţi

O patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova a observat, aseară, în zona Parcului Industrial din municipiul Ploiesti, un bărbat care a scos din portbagajul unui autoturism mai multe recipiente din material plastic, cu capacitatea de aproximativ 20 de litri pe care le-a aruncat peste un gard, în curtea unei societăţi, anunţă IJJ Prahova.

Potrivit reprezentantilor institutiei, persoana în cauză a fost ţinută sub observare, iar în scurt timp aceasta a pătruns în incinta societăţii respective, a dus recipientele lângă o statie de combustibil unde le-a umplut, iar cu ajutorul unui utilaj le-a transportat către maşina personală cu intenţia de a le depozita, moment în care a fost interceptat de patrula de jandarmi.

În urma verificărilor s-a constatat faptul ca acesta a sustras din incinta societăţii, o cantitate de aproximati 100 de litri de de produs petrolier cu miros specific de motorină şi aproximativ 20 de litri de produs petrolier asemănător unui ulei.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar persoana şi produsele petroliere au fost predate organelor de urmărire penală pentru continuarea cercetărilor.


Sursa foto: IJJ PH

Sursa:http://prahova-news.ro/stire/un-barbat-din-ploiesti-a-fost-surprins-de-jandarmi-in-timp-ce-sustragea-produse-petroliere-din-incinta-unei-societati--14261