Doi soferi din Prahova au fost prinşi  în trafic bauti sau fără permis de conducere
În seara zilei de 21 august a.c., în jurul orei 20:00, poliţiştii Biroului Rutier Câmpina, care acţionau pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, au observat un autoturism care se deplasa într-un mod sinuos, pe DJ 101 P, în localitatea Cocorăştii Caplii.
Fiind oprit pentru control, a fost identificat conducătorul auto, iar în urma verificărilor, s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În acest sens, pe numele său a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis. 
Un alt bărbat a fost depistat conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, pe strada Oituz din municipiul Câmpina, în noaptea de 21/22 august a.c., în jurul orei 01:20.
Conducatorul auto a fost oprit pentru control, iar la înmânarea documentelor, poliţiştii au observat că acesta emana halenă alcoolică.
Fiind testat cu aparatul etilotest, a fost înregistrată o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauza, a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.
Totodată, i-a fost reţinut permisul de conducere, fiindu-i adus la cunoştinţă faptul că nu mai are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.
Sursa:IJP Prahova
Foto cu caracter ilustrativ