Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti a început urmărirea penală faţă de mama celor doi  gemeni care au cazut  de la etajul 10
 
Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti a început urmărirea penală faţă de mama celor doi copii care au murit, acum o săptămână, după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc de pe Bd. Republicii.
“La data de 18.08.2021 s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de mama minorilor decedaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, aceasta fiind audiată în calitate de suspectă în cauză.
Din probele administrate în cauză până în prezent a rezultat la data de 11.08.2021, minorii în vârstă de doi ani, fiind lăsaţi nesupravegheaţi de către mama lor, s-au urcat pe un corp de mobilier din apropierea ferestrei dormitorului şi s-au precipitat de la etajul 10 al imobilului unde locuiau, rezultând decesul acestora.
Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, şi nu înfrâng în nici un fel principiul prezumţiei de nevinovăţie de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor”
Faţă de aceasta nu a fost anunţată, deocamdată, vreo măsură preventivă.
 
Sursa: Comunicat  Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti/ www.telegrama.ro
 
Foto cu caracter ilustrativ